Керамички производи

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Лампиони „Love“
Изработени од Тања Богоевска, во процес кој трае повеќе од еден месец од почетокот односно креацијат..
3.120 MKD
без ДДВ: 3.120 MKD
Брош и обетки од керамика
Изработени од Тања Богоевска, во процес кој трае повеќе од еден месец од почетокот односно креацијат..
1.800 MKD
без ДДВ: 1.800 MKD
Брош и ланче од керамика
Изработени од Тања Богоевска, во процес кој трае повеќе од еден месец од почетокот односно креацијат..
2.000 MKD
без ДДВ: 2.000 MKD
2 пара керамички обетки
Изработени од Тања Богоевска, во процес кој трае повеќе од еден месец од почетокот односно креацијат..
900 MKD
без ДДВ: 900 MKD
5 керамички уникати
Изработени од Тања Богоевска, во процес кој трае повеќе од еден месец од почетокот односно креацијат..
5.200 MKD
без ДДВ: 5.200 MKD
5 керамички броша
Изработени од Тања Богоевска, во процес кој трае повеќе од еден месец од почетокот односно креацијат..
3.900 MKD
без ДДВ: 3.900 MKD
2 мали и уникатни ланчиња
Изработени од Тања Богоевска, во процес кој трае повеќе од еден месец од почетокот односно креацијат..
3.200 MKD
без ДДВ: 3.200 MKD
3 керамички лампиони
Изработени од Тања Богоевска, во процес кој трае повеќе од еден месец од почетокот односно креацијат..
4.680 MKD
без ДДВ: 4.680 MKD
Ангелче „Happiness“
Првата детска амбасада во светот Меѓаши за првпат понуди Ангелчиња изработени од керамика на прослав..
5.900 MKD
без ДДВ: 5.900 MKD
Ангелче „Music“
Првата детска амбасада во светот Меѓаши за првпат понуди Ангелчиња изработени од керамика на прослав..
5.900 MKD
без ДДВ: 5.900 MKD
Ангелче свеќник „Благодарам“
Првата детска амбасада во светот Меѓаши за првпат понуди Ангелчиња изработени од керамика на прослав..
5.900 MKD
без ДДВ: 5.900 MKD
Ангелче свеќник „Light“
Првата детска амбасада во светот Меѓаши за првпат понуди Ангелчиња изработени од керамика на прослав..
5.900 MKD
без ДДВ: 5.900 MKD
Ангелче „Sweetheart“
Првата детска амбасада во светот Меѓаши за првпат понуди Ангелчиња изработени од керамика на прослав..
5.900 MKD
без ДДВ: 5.900 MKD
Ангелче свеќник „Dinolight“
Првата детска амбасада во светот Меѓаши за првпат понуди Ангелчиња изработени од керамика на прослав..
5.900 MKD
без ДДВ: 5.900 MKD
Ангелче
Првата детска амбасада во светот Меѓаши за првпат понуди Ангелчиња изработени од керамика на прослав..
6.000 MKD
без ДДВ: 6.000 MKD
Bushavko © 2023. UKION SHOPS